Головна Новини Політика зовнішня політика Зустріч Зеленського і Путіна є пасткою для України, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Зеленського і Путіна є пасткою для України, - експерт

Путін ніколи не погодиться на сценарій Зеленського

11 березня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Особиста зустріч президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна може перетворитися на політичну пастку для нашої країни. Про це повідомив засновник Інституту інтеграції Донбасу Сергій Стуканов в коментарі виданню "Телеграф".

Зустріч Зеленського і Путіна є пасткою для України, - експерт

Фото: EPA

За його словами, Володимир Зеленський може багато говорити публічно, проте в реальності до переговорів з Володимиром Путіним варто підходити дуже обережно. Він зазначив, що зустріч з лідерами Франції та Німеччини буде корисною, однак не принесе нічого, крім розмов.

Щодо особистої зустрічі Зеленського і Путіна експерт заявив, що вона нічого не принесе українському президенту, а навпаки стане політичною пасткою для нашої країни. Йдеться про те, якщо Зеленський погодиться на умови Путіна по Донбасу і Криму, адже глава Кремля ніколи не піде на сценарій Зеленського.

Він зазначив, що якщо Зеленський буде наполягати на обговоренні питання Криму та Донбасу, то в Кремлі відмовляться обговорювати навіть можливість зустрічі. Якщо ж президент України погодиться зняти питання Криму з порядку денного, то Путін може дати свою згоду.

Це стане політичною поразкою України через те, що наша країна офіційно відмовиться обговорювати питання деокупацію півострова.

Довідка: у лютому 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили будівлю кримського парламенту, аеропорт в Сімферополі та інші об'єкти стратегічної інфраструктури. 16 березня був проведений незаконний "референдум", після якого Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія подасть в суд на Україну через водну блокаду Криму.

Читайте також, хто може бути покровителем Віктора Медведчука в СБУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://telegraf.com.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини