Головна Новини Політика зовнішня політика ЗМІ вже знають, де працевлаштують Кулебу після відставки
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ вже знають, де працевлаштують Кулебу після відставки

За інформацією Bloomberg, Кулеба після відставки зосередиться на зміцненні зв'язків України з НАТО

4 вересня 2024, 15:00 comments10347
Поділіться публікацією:

Український дипломат Андрій Сибіга замінить Дмитра Кулебу на посаді міністра закордонних справ після кадрових змін в уряді. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерело, знайоме з думкою президента України Володимира Зеленського щодо цих кадрових рішень.

ЗМІ вже знають, де працевлаштують Кулебу після відставки

Дмитро Кулеба. Фото: з відкритих джерел

"Кулеба, який подав у відставку в середу, тепер зосередиться на зміцненні відносин України з НАТО, оскільки охоплена війною країна прагне приєднатися до блоку", — сказав співрозмовник, який побажав залишитися анонімним, оскільки інформація не є публічною.

Сибіга, який зараз є першим заступником Кулеби в МЗС, має репутацію вмілого дипломата. Він працював послом України в Туреччині та заступником керівника апарату Зеленського до приходу в міністерство цього року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Ради надійшли заяви про відставку низки міністрів та голови Фонду держмайна. За словами голови ВР Руслана Стефанчука заяви про відставку подали: міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Камишін Олександр; міністр юстиції України Малюська Денис; міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Стрілець Руслан; віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина; віцепрем’єр-міністерка України – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук; голова Фонду державного майна України Коваль Віталій. І також з’явилася інформація, що міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу також планують відправити у відставку. Чому саме зараз назріла серія гучних відставок? Хто може обійняти вакантні посади? Видання "Коментарі" з цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини