Головна Новини Політика зовнішня політика "Злива з цинкових трун": Невзоров розповів, чим закінчиться війни Росії з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Злива з цинкових трун": Невзоров розповів, чим закінчиться війни Росії з Україною

Російський журналіст Олександр Невзоров дав прогноз на фінал війни між Україною і Росією

13 квітня 2021, 12:05 comments2638
Поділіться публікацією:

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров розповів, чим закінчиться війна між Україною і Росією, якщо Кремль зважиться на масштабну військову агресію проти нашої країни. Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

"Злива з цинкових трун": Невзоров розповів, чим закінчиться війни Росії з Україною

Олександр Невзоров

За його словами, війна проти України закінчиться для Росії поразкою і ганьбою. Він зазначив, що в разі реального загострення на Донбасі воювати будуть російські солдати-строковики, які не мають ніякого бойового досвіду. Невзоров сказав, що недосвідчених російських строковиків мотивовані батальйони Яроша (мова про Українську добровольчу армію, якою командує Дмитро Ярош) знищать близько 5 тисяч за перший тиждень, після чого на Росію "обрушиться злива з цинкових трун".

Також журналіст зазначив, що ніхто з солдатів і офіцерів, яких пошлють на Донбас, не розумітиме, за що він там воює. Невзоров нагадав досвід війни в Чечні, де Росія воювала з добровольцями, а не з регулярною армією, проте сьогодні Москва щодня перераховує Грозному мільярд рублів з федерального бюджету. Також він висловив упевненість, що війна проти України згуртує всіх ворогів режиму Володимира Путіна в Росії.

Довідка: Олександр Невзоров був відомим журналістом в кінці 1980-1990-х роках. Він працював на телеканалі ОРТ, який належав олігархові Борису Березовському. Також Невзоров 4 рази був депутатом Державної думи Росії, проте, за його словами, за 4 скликання був на роботі всього 9 разів. Він один з небагатьох російських публічних особистостей, які жорстко критикують окупацію Криму та агресію Росії на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський зробив заяву про можливе вторгнення Росії.

Читайте також, чого Зеленський очікує від Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини