Головна Новини Політика зовнішня політика Що Зеленський очікує від Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Зеленський очікує від Байдена

Президент України Володимир Зеленський очікує від США більш рішучих кроків

13 квітня 2021, 07:55
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський пояснив в інтерв’ю CNN, які кроки назустріч Україні має зробити президент США — Джо Байден. За словами глави держави, американський лідер повинен докладати більших зусиль, щоб стримати Російську Федерацію та поставити крапку у війні на Сході України. Однієї словесної та санкційної підтримки мало, щоб врегулювати питання Донбасу та допомогти України вступити в НАТО.

Що Зеленський очікує від Байдена

Володимир Зеленський пояснив яких кроків очікує від Байдена. Фото: 5.ua

В інтерв'ю Володимир Зеленський підкреслює, що США залишається “хорошим другом” для України. Проте зараз державі потрібно ще більше зброї, більше грошей на боротьбу і більше підтримки на шляху до НАТО.

“Якщо США бачать Україну в НАТО, вони повинні сказати це прямо і зробити це. Не словами”, – підкреслив Володимир Олександрович.

На тлі нагнітання Росією ситуації на Донбасі, в Криму та на кордоні, Україна активізувала тему вступу в НАТО. Які перспективи? Що заважало зробити це раніше? З цими питаннями порталу "Коментарі" допомогли розібратися експерти. Їхні думки дивіться тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Північноатлантичному Альянсі знову наголосили на співробітництві з Україною та її військовослужбовцями. Вперше за історію існування НАТО офіційні акаунти об'єднання опублікували інформацію українською мовою. Подія вже "підірвала" інформаційний простір нашої країни. У своєму повідомленні співробітники пресслужби НАТО згадали, що українці стали першими представниками країни-партнера, які брали участь в Силах реагування Альянсу. Це, ймовірно, стосується регулярних навчань, які вітчизняні військовослужбовці регулярно проводять з армією НАТО на українській території. Текст повідомлення можна знайти в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини