Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський заявив про готовність української армії до наступу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив про готовність української армії до наступу Росії

Президент України Володимир Зеленський заявив про готовність ЗСУ до можливої агресії Росії

16 квітня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що Збройні Сили нашої країни готові до можливого масштабного наступу російської армії, а РНБО в закритому режимі обговорив питання загострення на Донбасі. Про це глава держави повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський заявив про готовність української армії до наступу Росії

Зеленський на Донбасi

За словами гаранта, на засіданні Ради національної безпеки і оборони України 15 квітня в закритому режимі обговорювалося питання загострення на Донбасі і масового стягування Росією військ до кордонів нашої країни. Зеленський зазначив, що не може розголошувати подробиці засідання, так як обговорення ситуації з війною проходило в таємному режимі.

Президент заявив, що за ситуації з Донбасом і загрозою масштабної російської агресії дійсно є багато питань, на які влада готова давати відповіді. Він також підкреслив, що Збройні сили України готові до будь-якого варіанту розвитку подій.

Зеленський сказав, що обговорить питання ескалації на Донбасі з президентом Франції Еммануелем Макрона і канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час свого візиту в Париж 16 квітня.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Байден знову запропонував Путіну зустріч.

Читайте також про підтримку Україною санкцій США проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини