Головна Новини Політика зовнішня політика Байден запропонував Путіну зустрітися: коли відбудеться зустріч (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден запропонував Путіну зустрітися: коли відбудеться зустріч (Відео)

Президент США Джо Байден планує зустрітися з Володимиром Путіним на нейтральній території

16 квітня 2021, 07:37
Поділіться публікацією:

 Президент США Джо Байден висловив бажання зустрітися з лідером Росії Володимиром Путіним. Пропозицію було озвучено під час виступу очільника Америки.

Байден запропонував Путіну зустрітися: коли відбудеться зустріч (Відео)

Джо Байден може зустрітися з Путіним: коли це станеться. Фото: rbk.ru

Зустріч президентів може статися вже цього літа. Проте Джозеф Байден запропонував зустрітися на нейтральній території — в одній із країн Європи на вибір.

Також Джо Байден відзначив, що команди двох сторін давно обговорювали дану можливість.

"Я запропонував зустрітися цього літа в Європі, щоб обговорити ряд питань, з якими стикаються обидві наші країни. Наші команди обговорюють цю можливість прямо зараз", — підкреслив Джо Байден.

За словами американського лідера, особиста зустріч та живе спілкування потрібне аби надалі порозумітися та розвивати двосторонні відносини.

До того ж як зазначив президент США, Путін підтримав цю думку.


Нагадаємо, що раніше США ввели низку санкцій проти Росії. Україна своєю чергою підтримала санкції США і Євросоюзу стосовно фізичних і юридичних осіб Росії, що мають відношення до російської окупації і репресій в Криму. Під нові санкції потрапили п'ять фізичних і три юридичні особи, що мають відношення до окупації українського Криму і серйозним порушенням прав людини на півострові.

Також сайт "Коментарі" раніше запитував думку експерта про ситуацію біля кордону України. Демонстрація сили на кордоні України і в окупованому Криму за допомогою проведення підготовчих заходів військового характеру виглядає як черговий етап шантажу з боку Росії. Таку думку висловив нардеп V, VI і VII скликань, ексзаступник голови Радміну АР Крим, голова Всеукраїнського громадського руху "Сила права" Андрій Сенченко. Його аргументацію можна прочитати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

16 квітня 2021, 07:06

Здесь хоть нормально написано-предложил,как и есть на мюсамом деле.А на сайте ua.news-дебилы написали-бидон призначил Путину сроки встречи! Я ржу над вами уаньюсныки.!!!


Новини