Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський запросив Трампа в Україну: що відповів кандидат у президенти США
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запросив Трампа в Україну: що відповів кандидат у президенти США

Зеленський запросив Трампа подивитися українські міста

сьогодні, 21:15
Поділіться публікацією:

Під час спільного брифінгу у Нью-Йорку президент України Володимир Зеленський запросив кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа відвідати українські міста.

Зеленський запросив Трампа в Україну: що відповів кандидат у президенти США

Зеленський зустрівся з Трампом. Фото з відкритих джерел

У ході зустрічі із журналістами Дональд Трамп в черговий раз заявив, що в Україні "багато прекрасних міст лежать у руїнах". На спітч кандидата у президенти Зеленський відреагував словами: "Між іншим, вам варто приїхати та подивитися на наші міста".

На пропозицію Зеленського Трамп відповів "так". Втім, далі він не став уточнювати, чи відвідає Україну, продовживши розповідати про те, що "Україна – чудова країна" та "цієї війни мало б ніколи не бути".

На уточнення журналістів, чи готовий Трамп ще раз зустрітися з Зеленським, кандидат у президенти США від республіканців сказав: "Це цілком можливо. Але я думаю, що президент сказав найкраще: це війна, якої ніколи не мало статися". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом на посаду президента США від Республіканської партії Дональдом Трампом в Нью-Йорку в Trump Tower. При цьому президент Зеленський висловив подяку Трампу за можливість зустрітися, нагадавши, що їхня остання особиста зустріч відбулася п'ять років тому. "Я думаю, у нас є спільний погляд на те, що війна в Україні повинна бути зупинена, і Путін не може перемогти. Україна повинна перемогти. І я хочу обговорити з вами деталі "плану перемоги", – сказав Зеленський. 

Крім того, портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники за останню добу просунулися на захід від Вугледара та вийшли на трасу, випливає із карти військового пабліка Deep State. Судячи з карти, наразі сполучення з Вугледаром фізично не перерізане, але в самому місті ворог вже захопив південно-східні квартали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини