Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп пропустив «шпильку» від Зеленського: на чому його підловив президент України
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пропустив «шпильку» від Зеленського: на чому його підловив президент України

Розпочалася зустріч Трампа і Зеленського, на якій буде обговорено план перемоги України у війні

сьогодні, 17:48 comments1862
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом на посаду президента США від Республіканської партії Дональдом Трампом в Нью-Йорку в Trump Tower.

Трамп пропустив «шпильку» від Зеленського: на чому його підловив президент України

Зеленський і Трамп

При цьому президент Зеленський висловив подяку Трампу за можливість зустрітися, нагадавши, що їхня остання особиста зустріч відбулася п'ять років тому.

"Я думаю, у нас є спільний погляд на те, що війна в Україні повинна бути зупинена, і Путін не може перемогти. Україна повинна перемогти. І я хочу обговорити з вами деталі "плану перемоги", – сказав Зеленський. 

Окрім того, президент України також підкреслив, що рішення про те, хто стане наступним президентом США, ухвалюють американські виборці, однак уже зараз важливо обговорювати спільні дії після листопадових виборів. Саме тому, за його словами, він прийняв рішення зустрітися з обома кандидатами в президенти США.

Трамп, зі свого боку, заявив, що готовий співпрацювати з усіма сторонами для врегулювання "конфлікту".

"Ця країна проходить крізь пекло... Я ніколи не бачив нічого подібного на цю жахливу ситуації", – зазначив Трамп.

При цьому Трамп підкреслив, що у нього хороші стосунки із Зеленським, але також і добрі стосунки з Путіним. На це Зеленський висловив сподівання, що у Трампа з ним все ж стосунки кращі. В соцмережах пишуть, що у цьому словесному раунді Зеленський виграв у Трампа.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що республіканці звинуватили Зеленського у втручанні у вибори, бо він розкритикував мирний план Ді Венса, який передбачає заморозку війни та відмову Україні у членстві в НАТО. Зустріч з Трампом була під загрозою, проте про неї все ж вдалося домовитися. Сам Трамп повідомив, що буде говорити із Зеленським про припинення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини