Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський закликав Європу та США не баритися із санкціями проти Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський закликав Європу та США не баритися із санкціями проти Кремля

За словами Зеленського, це необхідно робити, аби не чекати подальшої ескалації з боку Росії

28 січня 2022, 19:40
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський, спілкуючись з представниками іноземних медіа, звернувся до Заходу та Сполучених Штатів не вичікувати  і ввести можливості превентивних санкцій стосовно РФ зараз, щоб припинити подальшу ескалацію. Про це він наголосив 28 січня в ході пресконференції  для іноземних  ЗМІ.

 Зеленський закликав Європу та США не баритися із санкціями проти  Кремля

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 "Що таке санкції після? Це питання також не тільки до президента США. У мене немає ніяких питань до нього, про це говорить Європа",- зазначив очільник нашої країни.

За словами Володимира Зеленського, є речі, що можна виконувати превентивно, щоб не допустити ескалації зі сторони РФ. Йде мова про гарантії безпеки. Коли обговорюється Альянс, потрібно наголошувати на цьому питанні глибше. Ці речі, які я кажу, не сподобаються багатьом  чи кільком учасникам НАТО, але ми вимагаємо конкретики і на щось маємо розраховувати.

 Лідер України зробив наголос на тому, що ці превентивні санкції необхідні, аби захистити наші кордони.

  "Незважаючи на те, коли ми будемо в НАТО чи не будемо, це на жаль, не від нас залежить, але ми точно розвиваємо нашу армію. Ми повинні це робити, ми повинні себе захищати самі",- говорив Зеленський

Як вважає український лідер,  коли ти маєш захистити себе один, коли ти віч-на-віч з дуже непростою країною, то резонно запитати, що таке санкції після? Кому вони адресовані? Вони мають сосунок до України. А потім, як всі стверджують, буде повномасштабна війна.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що про що дві години говорили Байден та ЗеленськийЛідери держав обговорили дипломатичні зусилля для деескалації ситуації навколо українських кордонів та можливості фінансової підтримки України 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини