Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський відповів на закиди Воллеса та попросив Резнікова подякувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на закиди Воллеса та попросив Резнікова подякувати

Британський міністр оборони Бен Воллес сказав, що Україна має надавати більше уваги подяці Заходу, заявивши "ми не Amazon"

12 липня 2023, 21:18
Поділіться публікацією:

Під час своєї підсумкової пресконференції у Вільнюсі президент України Володимир Зеленський прокоментував слова міністра оборони Об'єднанного королівства Бена Воллеса, який зазначив, що "іноді ви просите країни відмовитися від власних запасів зброї, іноді доводиться переконувати законодавців в Америці, подобається нам це чи ні, але люди хочуть бачити трохи вдячності".  Таким чином міністр відповів на  незадоволення Зеленського щодо відсутності чітких строків прийняття України до НАТО. Про це повідомляють "Коментарі".

Зеленський відповів на закиди Воллеса та попросив Резнікова подякувати

Володимир Зеленський та прем'єр Британії Ріші Сунак у Вільнюсі

"Мені здається, ми завжди були дуже вдячні Сполученому королівству, завжди вдячні прем'єр-міністру, або правильно сказати "прем'єр-міністрам" і міністру оборони пану Воллесу, — сказав Зеленський. — Тому що люди в Британії, дійсно, завжди підтримували українців. Ми за це дуже дякуємо. Я просто не знаю, що він має на увазі, як ще нам потрібно подякувати? Тоді нехай він напише мені, як мені потрібно подякувати людям, щоб ми були повністю вдячні. А ще можемо вранці просинатися і дякувати міністру особисто".

Після цього Зеленський звернувся до міністра оборони Олексія Резнікова, який сидів у залі і перепитав, чи нормальні у нього відносини з Беном Воллесом, на що отримав ствердну відповідь. За цим президент попросив Резнікова подякувати Воллесу, що той негайно зробив, виголосивши подяку. Але голова української держави не задовільнився цим та попросив йому ще зателефонувати.

- Сьогодні, — уточнив Зеленський.

Тим часом, Зеленський прокоментував свою зустріч з Байденом у Вільнюсі

Байден пообіцяв Україні швидке членство в НАТО

А у Росії підтвердили загибель відомого генерала





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 липня 2023, 20:59

Смиховинна Велич, з корумпованим оточенням, звикли відволікати увагу, поки дурниками прикидаються. Бути вдячними, це починати самім працювати над прогресом в Україні, а ні егоїстично користуватись іншими. Так діти дякують батькам, які їх виховали та вивчили: стають самостійними і не залежними, а ні егоїстично, в дорослому віці живуть за рахунок батьків. Московія вже давно перевела країну на військові рейки і все має. А Малоправославія досі в усьому залежить. Навіть не здатні були навчитись іншому лайливому лексикону, так і використовують російський. Починайте вже в бункерах не свої тушки зберігати, а виробництва розміщувати. За 2 роки тільки розкрадати чуже навчились.


Новини