Головна Новини Політика зовнішня політика "Дякую, пане Президенте": Зеленський прокоментував свою зустріч з Байденом у Вільнюсі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дякую, пане Президенте": Зеленський прокоментував свою зустріч з Байденом у Вільнюсі

Президент України в першій половині 11 липня висловив роздратування щодо проєктів рішень НАТО по Україні, через ЗМІ йому натякнули, що він має бути більш вдячний за допомогу західних союзників

12 липня 2023, 20:12
Поділіться публікацією:

В своєму телеграм-каналі президент України Володимир Зеленський двічі прокоментував свою сьогоднішню зустріч з президентом США Джо Байденом. Кожного разу Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за підтримку України. Про це повідомляють "Коментарі".

"Дякую, пане Президенте": Зеленський прокоментував свою зустріч з Байденом у Вільнюсі

Джо Байден у Вільнюсі

"Дуже хороша, сильна зустріч із паном Президентом США Джозефом Байденом. Зустріч щонайменше вдвічі довша, ніж планувалося, і саме така змістовна, як потрібно. Якби протокол не зупинив зустріч, ми говорили б іще довше. Усі теми: тривала підтримка, зброя, політика, НАТО. Чітко бачимо, як завершити цю війну нашою спільною перемогою, — написав першого разу Володимир Зеленський. - Дякую, пане Президенте!"

Другого разу президент України більш докладно виклав обставини зустрічі:

"Змістовна, сильна зустріч із Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом у Вільнюсі. Докладно обговорили ситуацію на передовій, наші можливості, подальшу довгострокову оборонну співпрацю, внутрішні російські процеси з огляду на нещодавні події".

- США пліч-о-пліч з Україною весь час нашого захисту проти агресії, — продовжує Володимир Зеленський. — Ми це надзвичайно цінуємо. Дякую особисто Президенту США, Конгресу та всьому американському народу за життєво важливу допомогу: військову, фінансову, політичну, надану Україні з початку повномасштабного російського вторгнення.

Нагадаємо, що у Британії відреагували на різкі заяви Зеленського щодо НАТО. Британський міністр оборони Бен Воллес заявив, що Україна має надавати більше уваги подяці Заходу. 

Тим часом, у Путіна раптово підтвердили розмову з директором ЦРУ, розкривши її подробиці.

У Байдена зізналися, чому не могли допустити, щоб Україна отримала запрошення до НАТО. 

А у Лукашенка розповіли подробиці "роботи" ПВК "Вагнер" у Білорусі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини