Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський та Путін можуть зустрітися у Дубаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський та Путін можуть зустрітися у Дубаї

Президент ОАЕ Мухаммед бен Зейд Аль Нахайян хотів би організувати їхню зустріч

9 серпня 2023, 18:39
Поділіться публікацією:

Президент ОАЕ Мухаммед бен Зейд Аль Нахайян хотів би організувати зустріч Володимира Путіна та Володимира Зеленського на конференції ООН з клімату, яка відбудеться у листопаді-грудні в Дубаї. Про це, як повідомляють "Коментарі", повідомляє ліванська газета L'Orient-Le Jour.

Зеленський та Путін можуть зустрітися у Дубаї

Путін та Зеленський поки відмовляються від особистої зустрічі

Ліванські журналісти пишуть, що лідер ОАЕ обговорив цю ідею з Папою Римським і той сприйняв її з ентузіазмом, вирішивши діяти спільно з Аль Нахайяном. Видання також зазначає, що президент ОАЕ поінформував президента США Джо Байдена про цей план.

При цьому немає офіційної інформації про те, що Путін та Зеленський взагалі візьмуть участь у цій конференції.

Нагадаємо, що раніше Україна неодноразово відкинула ймовірність особистої зустрічі президента України Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Останній, на думку Зеленського, є недоговороспроможним, оскільки не виконує укладені з ним усні чи письмові домовленості. Єдиною умовою можливих переговорів із РФ Україна називала виведення російських військ з окупованих Росією територій та відновлення територіальної цілісності України у межах 1991 року.

Проте, за підсумками переговорів у Джидді, в Саудівській Аравії, стало відомо, що після обговорення "плану Зеленського" країни глобального Півдня проведуть ще дві конференції, на одну з яких може бути запрошена і Росія.

У свою чергу, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков в останньому інтерв'ю NYT заявив, що Росія не претендує на окупацію інших регіонів України, окрім уже включених (за російським законодавством) до її складу Криму, Донбасу, Запорізької та Херсонської областей.

Тим часом, німецький журналіст прогнозує тривожну ситуацію для України.

Путін збирається змінити законодавство про запровадження воєнного стану Росії.

А у світі, можливо, почалася нова війна: кого атакувала країна НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

9 серпня 2023, 19:04

По данным ИКД Патрушев убрал Путина-11 и Лукашенко-1, а вместо них ввел в игру Путина-12 и Лукашенко-2. Получается, что руководит РФ и Белоруссией - кто?


Новини