Головна Новини Політика зовнішня політика «Зеленський скаже, щоб РФ віддала Крим»: Гордон описав зустріч президентів РФ і України
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зеленський скаже, щоб РФ віддала Крим»: Гордон описав зустріч президентів РФ і України

Гордон впевнений, що президенти "розкажуть один одному анекдоти" і на цьому користь від їх зустрічі закінчиться

8 вересня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Відомий журналіст, бізнесмен Дмитро Гордон вважає, що президенту України Володимиру Зеленському та президенту Росії Володимиру Путіну не варто зустрічатися в самий найближчий час, тому що від цієї зустрічі Києву точно немає ніякої користі. Як передає видання "Коментарі", своїм поглядом Гордон поділився в ефірі телеканалу "Україна 24".

«Зеленський скаже, щоб РФ віддала Крим»: Гордон описав зустріч президентів РФ і України

Володимир Зеленський и Володимир Путін Фото з відкритих джерел

В ефірі програми було порушено тему зустрічі Зеленського і Путіна, але з умовою, що на ній не буде обговорюватися питання анексованого Криму. Це головна умова для зустрічі, яку виставляє офіційний Кремль. В іншому випадку, у Путіна кажуть, що зустрічі і діалогу не буде. Дмитро Гордон зазначив, що тут реакція може бути дуже простою — якщо Москва не хоче обговорювати питання українського Криму, тоді і немає ніякої потреби в такій зустрічі. Журналіст зазначив, що він вже не один раз попереджав президента Зеленського про те, що зустріч з Путіним абсолютно марна.

Дмитро Гордон впевнений, що діалогу між Зеленським і Путіним не вийде, тому що є Крим і Донбас, які російська пропаганда використовує для маніпуляцій. Отже, ніяких позитивних результатів від саміту "Зеленський-Путін" бути не може.

"Якщо Путін не хоче говорити про український Крим і Донбас — нехай сидить вдома", — підкреслив Гордон.

На його думку, для Путіна Крим і Донбас — це козиря, якими він буде торгуватися з усім світом. Україні він так просто ці території не поверне.

Журналіст вважає, що на зустрічі Путін і Зеленський хіба що обміняються парочкою забавних анекдотів. Ось на цьому все і закінчиться, без будь-яких позитивних результатів для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон розповів, кого в Україні вважає "п'ятою колоною".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини