Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський розповів, чи поїде на саміт країн "Великої двадцятки", де буде Путін та назвав причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи поїде на саміт країн "Великої двадцятки", де буде Путін та назвав причини

Президент Індонезії особисто вручив Зеленському запрошення на засідання G20

3 липня 2022, 22:35
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський висловив вдячність президенту Індонезії Джоко Відодо за запрошення на засідання  G20, але, уточнив, що його присутність залежить від участі Путіна там. Про це він повідомив, 3 липня, під час брифінгу із прем'єром Австралії Ентоні Албенізі.

Зеленський розповів, чи поїде на саміт країн "Великої двадцятки", де буде Путін та назвав причини

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський зізнався, що під час візиту президента Індонезії вони обговорювали це питання.

"Нещодавно у нас був з візитом президент Індонезії. Він особисто мені вручив запрошення на засідання G20. Ми вдячні за це запрошення.  Ми проговорювали це питання.  Але наша участь там  залежить від, я думаю, Російської Федерації, чи буде вона там присутня. У принципі, я про це сказав президенту", — заявив глава України.

Також Володимир Зеленський назвав причини через які його участь у саміті під питанням.

"По-перше, у нас безпекова ситуація і я не впевнений, що війна 100-відсотково закінчиться повною деокупацією наших територій до цього засідання. А по-друге, в принципі наша держава буде там брати участь. Залежить від того, хто там ще буде брати участь. Тому я поки що не уявляю свій приїзд туди. ", — зазначив він.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський попередив НАТО, що тепер залишилося лише 2 шляхи. Президент України Володимир Зеленський заявив, що підійшов той етап, коли НАТО опинився перед двома шляхами. Перший шлях – це невідкладна достатня до перемоги допомога Україні. Другий шлях – це відкладена війна Росії та НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський заявив під час звернення до країн-членів НАТО під час саміту в Мадриді.    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини