Головна Новини Політика президент Росія зайшла надто далеко: Зеленський попередив НАТО, що тепер залишилося лише 2 шляхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія зайшла надто далеко: Зеленський попередив НАТО, що тепер залишилося лише 2 шляхи

Президент України попросив НАТО знайти Україні місце у спільному безпековому просторі

29 червня 2022, 14:10 comments1261
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що підійшов той етап, коли НАТО опинився перед двома шляхами. Перший шлях – це невідкладна достатня до перемоги допомога Україні. Другий шлях – це відкладена війна Росії та НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський заявив під час звернення до країн-членів НАТО під час саміту в Мадриді.                                                 

Росія зайшла надто далеко: Зеленський попередив НАТО, що тепер залишилося лише 2 шляхи

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави наголосив на тому, що країни Північноатлантичного Альянсу мають знайти можливість переглянути розуміння Східного флангу, а також знайти Україні місце у спільному безпековому просторі. Все це мають зробити, заради того, щоб було встановлено мир.

Володимир Зеленський закликав усіх членів НАТО звернути увагу на позицію тих країн, які є у блоці та є сусідами України. Усі вони виступають за членство України в НАТО, що не є випадковістю, це закономірність, бо ці країни хочуть безпеки у цьому регіоні.                                                         

Президент порівняв політику відкритих дверей НАТО зі старими турнікетами до київського метро. Він заявив, що коли дивишся здалеку, то ці турнікети відкриті, але коли ти підходиш до них, то ти не пройдеш, вони перед тобою закриваються, поки ти не заплатиш.                      

"Хіба Україна ще мало заплатила? Хіба наш внесок у захист і Європи і всієї цивілізації досі недостатній? Так що ще потрібно? , – додав президент.

Читайте на порталі "Коментарі" — таким НАТО ще не бачили : експерти розповіли нашому виданню про підсумки першого дня саміту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи здатна ООН приструнити РФ та зупинити війну в Україні: чому цього ще не сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6955
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини