Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський розповів, чи довіряє російській опозиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи довіряє російській опозиції

Президент України сказав, що думає про російську опозицію

2 грудня 2023, 23:18
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російська опозиція за своїм світоглядом майже нічим не відрізняється від Володимира Путіна та тих, хто сидить в Кремлі. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю західним медіа, передає портал "Коментарі".

Зеленський розповів, чи довіряє російській опозиції

Зеленський висловився про російську опозицію. Фото з відкритих джерел

Український президент вважає, що так звана російська опозиція – ніяка не опозиція, а просто "ще один супутник Путіна, хоча й з іншим обличчям та ім'ям, але з тим самим дияволом всередині".

На думку очільника України, в Росії існує лише "штучна опозиція", яка насправді підтримує агресію Путіна і російської армії.

"Ми бачимо цих людей. Ми бачимо таку опозицію умовну або штучну, в якої з Путіним однакові погляди на війну, на світову ізоляцію РФ, на використання ядерної зброї, економіку, окупацію України", — наголосив Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок очевидно недемократичних виборів у Росії, які відбудуться у березні, Володимир Путін остаточно втратить легітимність як законний керівник держави. На думку Володимира Зеленського, це може стати переломним моментом у війні. На його думку, західний світ без нагадувань з Києва має сам розуміти, що не потрібно визнавати російські вибори через їхню недемократичність.

Також видання "Коментарі" писало, що екс-глава Генштабу ЗСУ пояснив, чому Україні треба переходити в оборону. Генерал зазначив, що він не поділяє думки тих, хто говорить, що нібито війна в Україні зайшла в глухий кут. За його словами, на фронті бувають не лише перемоги, а іноді бувають і поразки. З його слів, військовому командуванню треба подумати над тим, щоб створити відповідні оперативні угруповання, бойові порядки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/10989
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини