Головна Новини Політика президент Зеленський назвав місяць, коли може настати переломний момент у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав місяць, коли може настати переломний момент у війні

Глава української держави заявив, що радикально вплинути на загальний геополітичний розклад можуть російські псевдовибори президента

2 грудня 2023, 15:42 comments2224
Поділіться публікацією:

Внаслідок очевидно недемократичних виборів у Росії, які відбудуться у березні, Володимир Путін остаточно втратить легітимність як законний керівник держави. Це може стати переломним моментом у війні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю Associated Press зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав місяць, коли може настати переломний момент у війні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Ми розуміємо, що вибори в Росії проходять недемократично. Не важливо, як вони проходять – всі знають, яким буде результат ... Питання до світу: це можуть бути нелегітимні вибори, які світ не визнає. Тут "гра" вже буде на боці західних лідерів цивілізованого світу – визнати їх чи ні. До слова, може бути переломний момент — нелегітимність президента Путіна", – наголосив Володимир Зеленський.

На його думку, західний світ без нагадувань з Києва має сам розуміти, що не потрібно визнавати російські вибори через їхню недемократичність.

"Дуже хотів би, щоб західний світ сам це розумів. Щоб мені не доводилося це робити – дзвонити, чинити тиск, говорити. Мені здається, що світ все це вже розуміє після всього того горя, яке Росія принесла всюди і, безумовно, в Україну", — зазначив президент.

Водночас, Зеленський нагадав, що всередині Росії сьогодні немає реальної політичної опозиції Путіну. Ті люди, які називають себе російською опозицією, насправді є лише штучною опозицією, яка має з Путіним однакові погляди на війну, на світову ізоляцію Росії, на використання ядерної зброї, економіку, окупацію України. Це не опозиція, вважає Зеленський, це просто ще один супутник Путіна, хоч і з іншою особою, іменем.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи стала ближчою Україна до перемоги: про що говорять нові заяви Зеленського.

Також видання "Коментарі" повідомляло – екс-глава Генштабу ЗСУ пояснив, чому Україні треба переходити в оборону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини