Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський прокоментував запровадження санкцій проти олігархів з Росії у Лондоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував запровадження санкцій проти олігархів з Росії у Лондоні

Зеленський розповів, що в Україні також борються з олігархами

2 лютого 2022, 00:20
Поділіться публікацією:

Президент нашої країни  в своєму коментарі оцінив запровадження санкцій стосовно олігархів з Росії. Він вважає, що такі заходи мають діяти.

 Зеленський прокоментував запровадження санкцій проти олігархів з Росії у Лондоні

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Про це він повідомив 1 лютого, беручи участь в спільному брифінгу з керівником уряду Великої Британії Борисом Джонсоном. 

 За словами Володимира Зеленського, "брудними" є гроші  не лише олігархів з Росії, які вони зберігають в Лондоні. В українських олігархів теж є такі нечесні кошти  в деяких містах. Якщо в Лондоні будуть серйозно з’ясовувати це питання, ми також будемо підтримувати, адже уважно відслідковуємо  проблему деолігархізації. Верховна Рада проголосувала за перший закон щодо процесу деолігархізації. В Україні ще тільки починається  дуже складна реформа в цьому напрямку. 

 Очільник нашої країни зазначив, що в нашій країні теж ведуть боротьбу  з олігархами та їхнім  впливом на державу та запропонував високопосадовцю з Великої  Британії ввести санкції  стосовно олігархів з Росії. 

"Велика Британія бореться з цим і ви повинні зрозуміти, що нам також з цим не просто.  Олігархи не повинні впливати на економіку держави і тим більше на політику тієї чи іншої держави, бо це дестабілізує питання всередині",- сказав Володимир Зеленський.

За словами українського президента, для нашої країни головне – стабільність. Бо  впливати на нас і ввести глибоку ескалацію можливо в тій ситуації, коли держава не є сильною. Певні центри, що відмивають свої кошти чи виводять їх з країни чи мають вплив на інформаційний простір, на політичну ситуацію, на економічну політику країни, на представників великого бізнесу – такі  моменти є небезпечними  для країни. Якщо оцінювати санкції, що можуть зупинити ту чи іншу ескалацію зі сторони РФ, спочатку їх потрібно  запровадити, а потім вже оцінювати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський закликав Європу та США не баритися із санкціями проти Кремля.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини