Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський назвав цілі України на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав цілі України на 2024 рік

Зеленський розповів про цілі України на наступний рік

12 грудня 2023, 23:12
Поділіться публікацією:

Під час зустрічі з Джо Байденом у Вашингтоні Володимир Зеленський озвучив ключові цілі України на 2024 рік у протистоянні російській агресії. Про це повідомляє видання ABC News, передає портал "Коментарі".

Зеленський назвав цілі України на 2024 рік

Зеленський знову зустрівся з Байденом. Фото з відкритих джерел

За словами Володимира Зеленського, у наступному році Україна прагне позбавити Росію переваги в повітрі та зірвати її наступальні операції. Глава держави висловив впевненість, що ЗСУ зможуть це зробити.

При цьому український президент не вказав, чи залишається однією з цілей на 2024 рік контрнаступ Сил оборони.  

У ході зустрічі з Зеленським Джо Байден повідомив, що підписав указ про виділення військової допомоги Україні на $200 млн. Очільник Білого дому запевнив, що американська допомога швидко надійде до Києва.

Під час переговорів з українським президентом Джо Байден також заявив, що Конгрес США повинен проголосувати за додаткове фінансування для України до різдвяних свят. Інакше, відзначив очільник Штатів, сенатори "зроблять Путіну найбільший різдвяний подарунок, який вони можуть йому зробити".

Президент США додав, що рішення, які має ухвалити Конгрес США, визначать майбутнє на прийдешні десятиліття, особливо в Європі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський 12 грудня прилетів до Вашингтону на тлі неголосування Конгресу США за виділення Києву великого пакету військової допомоги. У рамках візиту до США Зеленський зустрівся з членами Сенату. Зеленського супроводжували лідери Демократичної та Республіканської фракцій в Сенаті Чак Шумер та Мітч Макконнелл. Після зустрічі з конгресменами президент України відправився до Білого дому, де його чекав Джо Байден.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/ABC
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини