Головна Новини Політика президент "Дуже продуктивний": з'явилися перші подробиці візиту Зеленського в США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дуже продуктивний": з'явилися перші подробиці візиту Зеленського в США

Володимир Зеленський заявив, що військова допомога від США потрібна Україні терміново

12 грудня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

Глава держави  Володимир Зеленський прилетів у Вашингтон   у час затримки вирішення питання про виділення Києву  великого пакета військової допомоги.  Тому  зустріч  українського президента  з членами Сенату  на Капітолійському пагорбі   була "дуже продуктивна". Про це  сказав  представник більшості в Сенаті Чак Шумер,  інформує CNN.

"Дуже продуктивний":  з'явилися перші подробиці візиту Зеленського в США

Володимир Зеленський у США (фото з відкритих джерел)

Він  розповів, що Зеленський детально  розповів, що потрібно  Києву  для захисту від загарбників і подальшої  перемоги. Лідер України   сказав, що  така військова  допомога потрібна  терміново.

"Якщо він отримає необхідну йому допомогу, він переможе. Якщо ми програємо, Путін переможе, і це дуже і дуже небезпечно для США", -  зазначив Шумер.

Проте Спікер Палати представників Майк Джонсон   повідомив, що  напередодні  зустрічі нібито  не відбулось жодних змін. Він додає, що будь-яка майбутня допомога  Києву має   включати безпеку американських  кордонів і  буде  голосуватись окремо від допомоги Ізраїлю. Це  призводить  до глухого кута у відносинах з Сенатом, що контролюють  демократи.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський прибув до Конгресу США12 грудня український президент Володимир Зеленський прибув до Конгресу, де він має зустрітися з сенаторами та конгресменами.

На відео видно, що Володимира Зеленського в холі супроводжують лідери Демократичної та Республіканської фракцій в американському Сенаті Чак Шумер та Мітч Макконнелл. Стало відомо, що глава держави збирається виступити з промовою перед Сенатом, а потім зустрінеться із спікером палати представників Майком Джонсоном. Темою під зустрічі буде виділення допомоги для України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

---

12 грудня 2023, 22:15

Вот ссученок еврейский, всетаки выпросил подачку. А тем временем тут эти гниды зеленые уже делят между собой эту допомогу, твари. Мочить тварей надо, армии крохи достаются. Авдеевку вот вот сдадут и так всю страну, вопрос времени, мрази.


Новини