Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський мріє, щоб в Україні з’явилися свої Голлівуд і Діснейленд
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський мріє, щоб в Україні з’явилися свої Голлівуд і Діснейленд

Президент Зеленський зізнався у новому інтерв’ю, до якої прагне співпраці США і України

20 грудня 2020, 01:00
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський зізнався, що мріє про українські Голлівуд і Діснейленд. Про це глава держави сказав у інтерв’ю The New York Times.

Зеленський мріє, щоб в Україні з’явилися свої Голлівуд і Діснейленд

Фото з відкритих джерел

Так, президент заявив, що хотів би побудувати Голлівуд в Україні. На його думку, в Україні є не гірші за Європу майданчики для цього. Крім того, гарант нагадав про прийнятий закон про рібейти. Україна, каже Зеленський, це місце для американських інвестицій, рекламних та інших зйомок.

"Я хотів би, щоб в Україні з'явився Діснейленд, — заявив український лідер. — Дуже хотів би. Я справді вважаю, що наші діти заслуговують цього, а от дозволити собі летіти до Сполучених Штатів Америки або в Париж можуть далеко не всі".

Зеленський планує запросити до нашої країни новоспеченого президента США Джо Байдена, якого вважає стратегічним партнером України. Глава держави зазначив, що прагне реалізувати під час своєї каденції насамперед економічні плани із США.

Крім того, Зеленський в інтерв’ю американському виданню запропонував американському бізнесу активно заходити на український ринок. Запевняє, що Україна готова надати підтримку інвесторам.

"Я особисто готовий допомагати, з мене, як кажуть у нас, корона не впаде, — сказав президент України. -. Я готовий говорити з будь-якими інвесторами. Всіма: в енергетику, у фінансовий сектор, в напрямок сільського господарства. Плюс, в IT дуже хотілося б якихось речей, які вже є у Сполучених Штатах Америки, щоб вони з'явилися в Україні як символи".

Також гарант додав, що прагне розвитку американсько-українських відносин у сфері туризму, зокрема, щодо безвізового режиму зі США.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, український лідер Зеленський зізнався, що не проти участі США в Нормандському форматі. На думку гаранта, така підтримка значно би допомогла вирішити питання російської агресії на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини