Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський може позбутися посади президента через скандал, - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський може позбутися посади президента через скандал, - журналіст

Йдеться про зрив операції по затриманню бойовиків ПВК "Вагнер"

15 березня 2021, 13:05 comments2922
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський може піддатися процедурі імпічменту через скандал зі зривом нібито операції по затриманню бойовиків російської ПВК "Вагнер". Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Зеленський може позбутися посади президента через скандал, - журналіст

Фото: ОП

За словами Бутусова, Володимир Зеленський може піддатися імпічменту за прикладом скандалу з готелем Уотергейт, коли президент США Річард Ніксон був змушений піти у відставку. У такій же ситуації може опинитися президент України через скандал зі зривом операції по затриманню "вагнеровцев".

Він зазначив, що потрібно змусити владу захищати національні інтереси й діяти професійно. Бутусов сказав, що необхідно провести розслідування скандалу за допомогою спецслужб, а не намагатися приховати порушників.

Журналіст заявив, що завданням українського суспільства сьогодні є те, щоб президент України Зеленський повинен взяти на себе відповідальність за провал операції, почати розслідування і встановити, хто саме з учасників наради зрадник.

Довідка: у 2020 році на території Білорусі затримали 33 бойовиків ПВК "Вагнер", яких пізніше видали в Росію. Після цього журналіст Юрій Бутусов заявив, що ця ситуація є наслідком провалу спільної операції українських, американських і турецьких спецслужб по виманювання і затримання російських бойовиків.

Бойовики ПВК "Вагнер" брали участь у війні на Донбасі, і були причетні до збитого українською ІЛ-76 над Луганським аеропортом і катастрофи малайзійського боїнга MH-17.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що РНБО ухвалила стратегію щодо повернення Криму.

Читайте також про похід президента Володимира Зеленського на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини