Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський хоче зустрітися з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський хоче зустрітися з Путіним

Президент США Джозеф Байден декількома днями раніше запропонував Володимиру Путіну зустрітися на вищому рівні в "третій країні" в найближчі місяці

17 квітня 2021, 05:35
Поділіться публікацією:

Президент України заявив, що переговори по Україні без участі керівництва країни — це неправильно. Володимир Зеленський підкреслив, що переговори Путіна і президента США Джо Байдена повинні проходити з його участю Зеленський сподівається на зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним для рішень питання про агресивні дії РФ і загрози національній безпеці України.

Зеленський хоче зустрітися з Путіним

Президент України Володимир Зеленський

"Якщо вони будуть піднімати питання України, а я впевнений, що таке питання може бути актуальним, то мені здається, що це не так предметно буде, якщо вони будуть обговорювати питання України без нас. Великим за розміром країнам здається, що все навколо них. мені здається, світ набагато більше ", — заявив Зеленський.

Президент України наголошува на тому, що переговори без України — це порушення міжнародних норм.

Нагадаємо, багато міжнародних партнерів разом з українцями з нетерпінням чекали закінчення переговорів Володимира Зеленського з французьким президентом Еммануелем Макрона. Ще більше інтересу додалося після інформації про те, що по відеозв'язку з ними буде спілкуватися і німецький канцлер Ангела Меркель. Цікаво, що під час виходу до преси глава української держави не повідомила ні про які дипломатичні прориви. "Коментарі" поцікавилися у експертів, як можна оцінити такий "результат" переговорів і чого Україні чекати в перспективі. Політолог-міжнародник, політичний експерт Богдан Мірошников вважає, що Україні особливо сподіватися на Францію і Німеччину не доводиться . "Не знаю, на що розраховував Зеленський зараз, коли він спочатку то відведе війська від Золотого, то прибере з лінії фронту мінометні групи і контрснайперські підрозділи. Ескалація на Донбасі і у наших кордонів — це все наслідки його політики, де немає ніякого планування . На цей час вже пізно щось робити. Треба сподіватися на диво. В той самий час Франція з Німеччиною нам не помічники — там скоро вибори і вони зайняті своїми проблемами ", — пояснює експерт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Киев 12345

17 квітня 2021, 07:15

И что это чмо скажет путину? Или все ещё мечтает увидеть мир в глазах убийцы?


Новини