Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський хоче використати "Північний потік-2", щоб зустрітися з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський хоче використати "Північний потік-2", щоб зустрітися з Путіним

Зеленський наголосив, що "Північний потік-2" – важливий інструмент

15 грудня 2021, 22:45
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський зробив заяву про те, що хоче використати ситуацію з російським газогоном  "Північний потік-2". Для того, аби  провести перемовини з очільником Росії Володимиром Путіним.

 Зеленський хоче використати "Північний потік-2", щоб зустрітися з Путіним

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Про це він проінформував під час свого брифінгу.

 "Ми сьогодні говорили з канцлером Німеччини Олафом Шольцем про"Північний потік-2". Я вважаю, що це питання безпеки, я навіть не кажу про енергетичну безпеку. Це в принципі серйозний інструмент для розмови з РФ", — сказав  президент України.

Як він наголосив, "Північний потік-2" – справедливий інструмент, що перебуває у віданні керівників країн Європи.

 "Я б завдяки такому інструменту міг би організувати зустріч з президентом Росії, де якісь зрушення у виконанні "Мінська" або інші кроки для закінчення конфлікту могли б бути вирішені. Але це його право. Я не впевнений, що він мене почує", — підсумував  глава нашої держави.

Важливо, що в ОП виступають за будь-які формати перемовин з РФ.

 Разом з тим, ще в жовтні Володимир Зеленський зробив заяву про те, що готовий до зустрічі з очільником Кремля в будь-якому форматі, навіть за участі всіх лідерів "нормандської четвірки".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський назвав країну ЄС, яка може замовити перед Путіним слово про Україну. Президент України Володимир Зеленський назвав Італію тією країною, яка може посприяти українській стороні просунутися на шляху домовленостей із президентом РФ Володимиром Путіним щодо врегулювання ситуації на Донбасі. На думку глави української держави, Італія сьогодні займає дуже важливе місце щодо впливу на Росію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини