Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський готовий зустрітися з Путіним, але за однієї умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський готовий зустрітися з Путіним, але за однієї умови

Володимир Зеленський назвав важливу умову для його зустрічі з Путіним

1 липня 2021, 14:29
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський заявив, що готовий зустрітися з президентом Путіним, але в нього є одна умова. За його словами, очільник Кремля має бути зацікавлений вирішити ряд кризових питань, що назріли. Про це президент України повідомив в інтерв'ю виданню "Інтерфакс-Україна".

Зеленський готовий зустрітися з Путіним, але за однієї умови

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Володимир Зеленський, коментуючи тему зустрічі з Путіним, заявив, що триває підготовка до цього "непростого матчу".

"Чи готовий я зустрітися і з президентом Путіним — якщо його дійсно цікавить вирішення низки кризових питань, які об'єктивно існують у двосторонніх відносинах України й Росії", — заявив Зеленський.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Путін сказав про переговори із ЗеленськимПрезидент Росії Володимир Путін під час "прямої лінії" в Москві дав свою  оцінку стосовно того чи відбудуться переговори з главою України Володимиром Зеленським.

Варто відзначити, що керівник держави-агресора знову критикував законопроєкт Зеленського про корінні народи, а також, зі свого боку, заговорив про "зовнішнє управління" Україною, яке, нібито, створює  перепони для продуктивної  зустрічі. 
Президент РФ висловив свою точку зору про майбутні відносини між сусідніми країнами. Він заявив, що в України "немає ніяких шансів" на побудову нормальних відносин із Росією. Нарікав на безліч перепон стосовно підготовки до зустрічі двох президентів,  ініціатором якої ще раніше був його український колега. Під час "прямої лінії" в російській столиці він не заперечував про можливість зустрічі, але  так і не дав на це питання чіткої відповіді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини