Головна Новини Політика зовнішня політика Що сказав Путін про переговори із Зеленським: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Що сказав Путін про переговори із Зеленським: подробиці

Путін знову заговорив про переговори, але чіткої відповіді не дав

30 червня 2021, 16:38
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін під час "прямої лінії" в Москві дав свою розлогу оцінку стосовно того чи відбудуться переговори з главою України Володимиром Зеленським.

Що сказав Путін  про переговори із Зеленським: подробиці

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Керівник держави-агресора знову критикував законопроєкт Зеленського про корінні народи, а також зі свого боку заговорив про "зовнішнє управління" Україною, яке, нібито, створює  перепони для продуктивної  зустрічі. 

"Ось керівництво України. Нинішнє керівництво явно недружнє до нас. Це абсолютно очевидна річ. Інакше важко було б пояснити проєкт закону, який внесений президентом у Раду", – заявив Путін.

Президент РФ висловив свою точку зору про майбутні відносини між сусідніми країнами. Він заявив, що в України "немає ніяких шансів" на побудову нормальних відносин із Росією.

"Ну що зустрічатися із Зеленським? Якщо він віддав свою країну під повне зовнішнє управління. Ну, про що розмовляти? Проте я не відмовляюся від зустрічі подібного роду. Тільки треба зрозуміти, про що говорити", – підкреслив російський президент.

Глава Кремля нарікав на безліч перепон стосовно підготовки до зустрічі двох президентів,  ініціатором якої ще раніше був його український колега. Під час "прямої лінії" в російській столиці він не заперечував про можливість зустрічі, але  так і не дав на це питання чіткої відповіді.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що німецький політолог пояснив, чому Захід контактує з "диктатором" Путіним. Лідери західних країн будуть до останнього намагатися домовитися з російським президентом Володимиром Путіним. Такою думкою поділився німецький політолог Ігор Ейдман


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

30 червня 2021, 16:28

Мелкое зеленое дерьмо нужно отправить на родину в израиль в разных посылках! Или посадить за геноцид украинского народа лет на 20 вместе с его ублюдочной семьей!


Новини