Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський призначив нового Посла України в Італії: що відомо про дипломата
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив нового Посла України в Італії: що відомо про дипломата

До цього призначення Мельник вже мав досвід роботи в дипломатичних представництвах - з 2008 року по 2010 рік він виконував обов'язки заступника керівника торговельно-економічної місії Посольства України в Італійській Республіці при Генеральному консульстві у Мілані

21 вересня 2020, 19:03
Поділіться публікацією:

У понеділок, 21 вересня, президент України Володимир Зеленський призначив Ярослава Мельника послом України в Італійській Республіці. Про це повідомляється на сайті глави держави.

Зеленський призначив нового Посла України в Італії: що відомо про дипломата

Фото: facebook.com

"Призначити Мельника Ярослава Володимировича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Італійській Республіці", — сказано в документі.

Ярославу Мельнику 40 років, він уродженець Рівненської області. Випускник Інституту міжнародних відносин Київського Національного університету імені Тараса Шевченка та Інституту післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування.

До цього призначення Мельник уже мав досвід роботи в дипломатичних представництвах — з 2008 року по 2010 рік він виконував обов'язки заступника керівника торговельно-економічної місії Посольства України в Італійській Республіці при Генеральному консульстві Мілані.

Наступні 4 роки Мельник був першим заступником Керівника Головного управління Державного Протоколу та Церемоніалу Адміністрації Президента України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Президент України Володимир Зеленський не збирається йти у відставку після несвоєчасного інформування НАПКА про зміну в майновий стан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини