Головна Новини Політика зовнішня політика «Зараз ми до них, потім вони до нас»: в МЗС розповіли, коли Байден приїде в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зараз ми до них, потім вони до нас»: в МЗС розповіли, коли Байден приїде в Україну

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав візит президента України Володимира Зеленського в США "дуже успішним з конкретними домовленостями", а також прокоментував можливий візит президента Штатів Джо Байдена в Україну

1 вересня 2021, 07:37
Поділіться публікацією:

Глава МЗС України Дмитро Кулеба охарактеризував перший візит президента України Володимира Зеленського в Вашингтон, як "дуже успішний з конкретними домовленостями", а також поділився прогнозом, як скоро Джо Байден може приїхати до Києва. Як інформує видання "Коментарі", про це пише hromadske.

«Зараз ми до них, потім вони до нас»: в МЗС розповіли, коли Байден приїде в Україну

Джо Байден Фото: з відкритих джерел

За словами Дмитра Кулеби, українські дипломати вже трудяться над тим, щоб візит американського президента до України відбувся якнайшвидше. На даний момент, зазначив міністр, конкретних домовленостей немає, отже, про дату візиту у відповідь говорити не доводиться.

При цьому Дмитро Кулеба висловив переконання, що за час своєї президентської каденції глава Білого Дому Байден точно відвідає Україну, тому що наша країна залишається в списку пріоритетних держав для американської адміністрації.

"Зараз ми до них, потім вони до нас", — сказав Дмитро Кулеба, розмірковуючи про візит американської делегації в Україну.

Журналісти уточнили в українського дипломата, чи немає персональної образи у Джо Байдена на Володимира Зеленського в зв'язку з відомими подіями, коли всі ЗМІ писали про втручання Києва у вибори США? Кулеба відповів, що Україна гідна себе показала, коли був внутрішньополітичну кризу в США. Кращим підтвердженням цього є підтримка України, як з боку республіканців, так і з боку демократів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський під час офіційного візиту в США заявив, що Україна мало підтримки НАТО і немає часу більше чекати. Президент заявив про важливу стратегії для України з боку НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини