Головна Новини Політика зовнішня політика "Занадто багато честі": Кравчук зізнався про своє ставлення до Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Занадто багато честі": Кравчук зізнався про своє ставлення до Лукашенка

Від самого розвалу Радянського Союзу Лукашенко залежав від Росії, вважає перший президент України

4 червня 2021, 15:24 comments2040
Поділіться публікацією:

Самопроголошений глава Республіки Білорусі Олександр Лукашенко лише намагається виглядати лідером, насправді давно переставши їм бути. При цьому, на думку керівника української делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, до персони білоруського диктатора привернуто більше уваги, ніж він заслуговує, передає "Україна 24".

"Занадто багато честі": Кравчук зізнався про своє ставлення до Лукашенка

Кравчук вважає, що зайва увага Лукашенку ні до чого. Колаж: "Коментарі"

Кравчук запевняє, що подібний галас навколо режиму Лукашенко робить останньому "занадто багато честі". Тим більше, що і Україна, і міжнародне суспільство вже давно дало правдиву оцінку цьому політику — "самопроголошений президент".

За словами Леоніда Кравчука, українській владі немає сенсу починати будь-які додаткові суперечки з Білоруссю або навіщось виправдовувати свою позицію. Європейські країни засудили диктаторський режим та застосували свої санкції, як і наша держава. Таку поведінку Кравчук вважає правильною.

Також екс-президент України висловив своє ставлення до прихильників політики "бацьки". Леонід Кравчук каже, що пропаганда змогла зіпсувати розуміння реальних дій Лукашенко для тих, хто його підтримує. При цьому, як каже голова делегації, Олександра Лукашенка ніколи не можна було назвати "голубом миру".

Як пояснює Кравчук, він і сам добре знайомий із самопроголошеним лідером РБ. Тому може стверджувати напевно, що спроби зберегти залишки Радянського Союзу або діяти в одній площині з Росією були у цього політика з самого початку. Якщо ж люди навіть після нинішніх дій режиму Лукашенка не бачать в ньому проблеми, то вони або дійсно не розуміють всієї небезпеки, або у них "не все гаразд із головою".

При цьому Леонід Кравчук зазначив, що ставлення до населення Білорусі через дії диктатора змінюватися не повинно — білоруси залишаються близьким для українців народом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що, на думку Кравчука, здатне допомогти Лукашенку в нинішній ситуації в Білорусі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як експерти оцінюють пропозицію самопроголошеного лідера РБ владі так званих "ЛНР" допитати арештанта Протасевича.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини