Головна Новини Політика зовнішня політика Ситуація в Білорусі: Кравчук розповів, що може допомогти Лукашенку
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація в Білорусі: Кравчук розповів, що може допомогти Лукашенку

Розраховувати на підтримку з боку Заходу самопроголошений лідер Білорусі не може, впевнений Леонід Кравчук

28 травня 2021, 17:15 comments4978
Поділіться публікацією:

Те, що відбувається в Білорусі, вже який день продовжує бути однією із найбільш обговорюваних тем як в Україні, так і в західних країнах. Дуже багато європейських політиків критикують поведінку та рішення Олександра Лукашенка. Саме тому, на думку керівника вітчизняної делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, Лукашенко буде шукати захисту в путінській Росії.

Ситуація в Білорусі: Кравчук розповів, що може допомогти Лукашенку

Кравчук упевнений, що Лукашенко піде просити допомоги у Путіна. Фото: "Сегодня"

Слова політика передає "24 канал", посилаючись на російський ТБ-канал "Дождь".

Кравчук переконаний, що в найближчому майбутньому ми можемо почути про офіційне об'єднання Республіки Білорусь із Російською Федерацією. Мовляв, не дарма ж стільки часу активно просувається тема так званої "Союзної держави".

За словами Леоніда Кравчука, Захід налаштований категорично проти диктатури Лукашенка, тож підтримки від тамтешніх політиків самопроголошеному президенту Білорусі чекати не варто. Саме тому, переконаний політик, у РБ тепер є лише один шлях — назустріч Росії.

Саме допомога Володимира Путіна може допомогти Лукашенку хоча б якось утриматися на колишніх позиціях влади. Все тому, вважає Кравчук, що у них схожі лінії поведінки, однак при цьому Путін все ще намагається "грати в демократію", насправді насаджуючи диктатуру свого режиму.

До слова, екс-президент України також відзначив, що не підтримує подібні "союзні держави", тому що вони абсолютно авторитарні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чого, на думку експертів, слід очікувати від запланованої на 28 травня зустрічі Лукашенко і Путіна. Більше деталей — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про плани білоруської влади "допомогти" українцям вакцинуватися із допомогою російського препарату "Супутник V".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини