Головна Новини Політика зовнішня політика Залужний - посол у Британії: чому Зеленський ухвалив таке рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний - посол у Британії: чому Зеленський ухвалив таке рішення

Колишній Головнокомандувач ЗСУ зможе підвищити авторитет України у Лондоні

7 березня 2024, 23:13
Поділіться публікацією:

Призначивши колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного послом у Великобританії, Володимир Зеленський послав суспільству сигнал, що генерал залишається у президентській команді, вважає політтехнолог Олег Постернак.

Залужний - посол у Британії: чому Зеленський ухвалив таке рішення

Залужного призначили послом у Британію. Фото з відкритих джерел

"Залужний — посол України у Великій Британії. Прикметно, що це рішення оголосив суспільству саме президент. Фон новини: Залужний і Зеленський — одна єдина професійна команда", — написав у соцмережі Олег Постернак.

Експерт вважає, що завдяки призначенню Залужного дипломатична служба України посилилася авторитетною і корисною для держави фігурою.

Політтехнолог відзначив, що свого часу призначений Головкомом за сприяння британської групи впливу, Залужний буде скріплювати українсько-британський альянс.

"Банкова на деякий час може передихнути від необхідності вирішувати проблему медового місяця Залужного з потенційними виборцями. Опозиційні політики та стратеги можуть видихнути, бо Залужний саме їх вичавлював із поля антиелекторату Зе, який обʼєктивно розширюється", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Міністерство закордонних справ повідомило, що генерал Валерій Залужний стане послом України у Великобританії. Президент Володимир Зеленський у відеозверненні пояснив, чому призначив генерала Валерія Залужного послом у Британію. За його словами, цього хотів сам колишній Головнокомандувач ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський актор, відомий адепт диктатора Володимира Путіна та прихильник вторгнення РФ в Україну Іван Охлобистін несподівано заявив, що внаслідок російської агресії захоплені території Донецької області перетворилися на справжній смітник. За словами Івана Охлобистіна, російська влада відправляє на Донбас акторів, політиків, коміків та блогерів, щоби вони спокутували провину перед Кремлем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

8 березня 2024, 16:33

Ну, как для чего. Для того, чтобы нейтрализовать опасную для себя фигуру. Дал почетную,но ничего особо не решающую должность


Новини