Головна Новини Політика зовнішня політика Захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків

Бойовики сім разів порушили режим тиші

31 березня 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

На території Донбасу було помічено нову техніку та об'єкти бойовиків. Про це повідомляють представники штабу ООС на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків

Новини Донбасу: на територіях помітили нові об'єкти бойовиків. Фото: sharij.net

Так за останню добу в Донецькій області бойовики сім разів порушили режим тиші. Було зафіксовано шість обстрілів та один факт інженерного обладнання позицій.

Російські військові здійснили обстріли біля населених пунктів Авдіївка та Піски з використанням протитанкових гранатометів. Ще поблизу одного населеного пункту Широкине зафіксували вистріл з великокаліберного кулемета.

Недалеко від локацій Причепилівка та Троїцьке бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Поблизу села Павлопіль було зафіксовано проведення інженерного обладнання своїх позицій.

Втрат серед військовослужбовців Збройних сил України — не зафіксовано.

Окрім того, на окупованих територіях розмінування територій здійснюють ДСНС України. За тридцяте березня службі вдалося розмінувати понад три гектари території. На знищення було передано 102 вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, що головнокомандувач Збройними силами України генерал Руслан Хомчак розповів про те, що російські терористи на окупованих територіях Донецької та Луганської областей постійно гинуть від передозування. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Державний департамент США оприлюднив звіт про дотримання прав людини в різних країнах світу. У звіті також висвітлили події й в Україні. Які права людини порушуються в нашій державі та в яких регіонах, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини