Головна Новини Політика зовнішня політика Хомчак заявив, що терористи на Донбасі постійно гинуть від передозування
commentss НОВИНИ Всі новини

Хомчак заявив, що терористи на Донбасі постійно гинуть від передозування

Російські бойовики постійно гинуть від наркотиків або алкоголю

30 березня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройними силами України генерал Руслан Хомчак розповів про те, що російські терористи на окупованих територіях Донецької та Луганської областей постійно гинуть від передозування. Про це він повідомив в інтерв'ю українській журналістці Олесі Бацман.

Хомчак заявив, що терористи на Донбасі постійно гинуть від передозування

Бойовики ОРДЛО

За словами Хомчака, терористи Росії на Донбасі регулярно гинуть від передозування наркотиками і алкоголем. Він зазначив, що точну кількість померлих від передозування назвати не можна, проте сказав, що таких випадків достатня кількість.

Він зазначив, що у Збройних сил України є інформація про те, що бойовики постійно гинуть від передозування. Хомчак сказав, що українська армія вважає не тільки власні втрати, але і втрати з боку окупантів. Він заявив, що військові повинні знати про те, що відбувається на окупованих територіях Донбасу.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Війні на Донбасі передувала окупація Криму Росією в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум", який не визнала Україну і міжнародне співтовариство. Через кілька днів Володимир Путін підписав указ про "приєднання" півострова до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Байдена пообіцяли підтримати Україну і Зеленського.

Читайте також про готовність Зеленського віддати наказ про наступ на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини