Головна Новини Політика зовнішня політика З'явилася терміновість «звірити годинники з Путіним»: Меркель перед візитом до Києва відвідає Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася терміновість «звірити годинники з Путіним»: Меркель перед візитом до Києва відвідає Москву

Ангела Меркель прибуде в Москву 20 серпня, де зустрінеться з президентом РФ. Двома днями пізніше канцлер Німеччини відвідає Україну

13 серпня 2021, 16:17
Поділіться публікацією:

Канцлер ФРН Ангела Меркель, що називається "звірить годинники з Путіним" перед зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським. Сьогодні стало відомо, про її візит до Москви 20 серпня за кілька днів до візиту в столицю України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на DW.

З'явилася терміновість «звірити годинники з Путіним»: Меркель перед візитом до Києва відвідає Москву

Ангела Меркель и Володимир Путін Фото: thebell.io

Як розповів офіційний представник уряду ФРН Штеффен Зайберт, Ангела Меркель надовго а ні в Москві, а ні в Києві не затримається. Обидва візити обмежаться одним днем. 20 серпня — Москві, а вже 22 — в Києві. Подробиці візиту Меркель до Москви Зайберт не розкрив, лише пообіцявши, що про порядок зустрічі стане відомо ближче до дати візиту. Що стосується візиту Меркель до Києва, то раніше спікер глави держави Сергій Никифоров повідомляв, що ключовими темами під час зустрічі президента України і канцлера Німеччини стануть дві теми — питання безпеки та україно-німецькі відносини.

У чому терміновість візиту Меркель до Москви, поки незрозуміло, DW лише підкреслює, що останній раз канцлер Німеччини відвідувала РФ в січні минулого року. Тоді цей візит назвали знаковим, який свідчить про потепління відносин між Берліном і Москвою. Судячи з того, що після 26 вересня в Німеччині буде новий канцлер і новий уряд, то цей візит Ангели Меркель до Росії, як канцлера ФРН, може стати останнім.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відомий український політолог Сергій Таран розповів, що найгірше може статися від візиту канцлера ФРН Ангели Меркель до Києва і в чому Меркель буде намагатися переконати президента України Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини