Головна Новини Політика зовнішня політика Юристи пояснили ставлення Лондона до рашиста, який закликав вбивати українських дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Юристи пояснили ставлення Лондона до рашиста, який закликав вбивати українських дітей

Об'єднане королівство не збирається послаблювати санкційний зашморг щодо рашистів і прихильників путінської війни в Україні

21 липня 2023, 18:46
Поділіться публікацією:

Великобританія не виключала із списку санкцій російського пропагандиста Антона Красовського, який закликав до геноциду українців. Зі списку виключили прізвище-дублікат, що є звичайною практикою британської влади. Про це повідомляють "Коментарі".

Юристи пояснили ставлення Лондона до рашиста, який закликав вбивати українських дітей

Антон Красовський

Раніше ЗМІ поширили інформацію про виключення Британією Красовського із списків санкцій.

"Насправді, було виключено лише дублікат, оскільки у списку опинилися дві позиції з Антоном Красовським. Це стандартна процедура, яка не тягне за собою юридичних наслідків, — передає The Sanctions Times, канал юристів-експертів у галузі санкцій.

Перед цим СБУ повідомила нову підозру екс-директору Russia Today Антону Красовському, який закликав вбивати українських дітей.

"Оскільки злочинець ховається від правосуддя за кордоном, продовжуються комплексні заходи щодо притягнення екс-директора з мовлення російського телеканалу "Russia Today" Антона Кузнєцова-Красовського до відповідальності", — поінформувала прес-служба СБУ.

За матеріалами СБУ, у лютому цього року російського пропагандиста було засуджено до 5 років ув'язнення з конфіскацією майна.

20 жовтня 2022 року у своїй передачі "Антоніми" у розмові з письменником-фантастом Сергієм Лук'яненком, він заявляв про українських дітей:

"А, прям, топити таких треба було в Тисині. Прямо ось там, де пливе кача. Це наш світ. Сказав, що "москалі окупували" — і відразу прямо кидаєш у річку з бурхливою течією. Карпати — це огидно. Там кожна хата називається смерекова хата. Прям, у цю смерекову хату забивати та палити цих дітей", — заявив Красовський.

Того ж дня він був змушений вибачитися:

"Слухайте, мені по-справжньому ніяково, що я якось не побачив цієї межі. Про дітей. Ну буває так: сидиш в ефірі, тебе несе. І ти не можеш зупинитися. Я перепрошую у всіх, хто отетерів від цього", — заявив Красовський.

Тим часом, польська армія йде на схід.


А Путін нагадав "друзям у Варшаві" про подарунок Сталіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини