Головна Новини Політика зовнішня політика Як Зеленський осоромився під час зустрічі з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Зеленський осоромився під час зустрічі з Байденом

Володимир Зеленський забув запросити президента США Джо Байдена в Україну

2 вересня 2021, 15:20 comments1180
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський забув запросити президента США Джо Байдена в Україну, коли той висловив бажання під час розмови. Про це Зеленський сам зізнався, відповідаючи на питання журналістів про можливий відповідний візит американського президента Джо Байдена в Україну, пише "Новий час".

Як Зеленський осоромився під час зустрічі з Байденом

Зеленський у Конгресі. Фото Іnstagram

"Чесно скажу, що згадав про це я після зустрічі. Треба було проговорити докладніше щодо візиту президента Сполучених Штатів...", — сказав Зеленський. І додав, що обговорював його візит в Україну особисто з Джо Байденом телефоном. І впевнений, що він приїде.

Глава держави також нагадав, що Байден неодноразово бував в Україні.

"Це буде, на мою думку, його сьомий візит. Він багато разів був в Україні", — повідомив президент.

У Вашингтоні 1 вересня відбулася зустріч Володимира Зеленського і Джо Байдена. Це перші особисті переговори президентів України та США. Обговорювані лідерами України й Америки теми — це новації у стратегічне партнерство. Також керівники двох держав приділили чимало часу енергетичній безпеці.

Як раніше інформував портал "Коментарі", в Кремлі обурилися заявою Вашингтона і Києва, що "Північний потік-2" представляє для когось загрозу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джо Байден дав гарантії президенту Зеленському по "Північному потоку-2". Американський президент обіцяє ввести санкції, якщо запуск проєкту зашкодить енергетичної безпеки України.

Також раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Північний потік-2" не має ніякої перспективи. Через 30 років трубопровід буде цінний тільки як купа металолому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини