Головна Новини Політика зовнішня політика Як відреагували у Москві на можливе запровадження санкцій проти Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відреагували у Москві на можливе запровадження санкцій проти Путіна

Дмитро Пєсков назвав заклики Вашингтона до санкцій проти Путіна політично деструктивними

26 січня 2022, 15:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував можливе запровадження у США санкцій проти глави РФ через Україну. Про це пише видання УНІАН.

Як відреагували у Москві на можливе запровадження санкцій проти Путіна

Володимир Путін. (Фото з відкритих джерел)

Розмови влади США про запровадження санкцій проти президента Росії Володимира Путіна у Кремлі вбачають політично деструктивними. Зокрема, спікер глави держави прокоментував заклики влади Штатів до заморозки "активів Путіна".

"Заклики Вашингтона до санкцій проти Путіна не болючі, політично деструктивні… Президент тримає гроші у банку "Росія", який і так під санкціями", – стверджував Пєсков.

Довідково: раніше в іноземних ЗМІ з'являлася інформація про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден не виключає можливості введення персональних санкцій проти Путіна у разі атаки РФ на Україну.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, як дізнатися, чи нарахували вам субсидію на оплату комунальних платежів. Інформація щодо нарахування субсидій українцям доступна на державному порталі. Там вони зможуть побачити статус субсидій, а також інформацію про те, чи перерахували.

Сайт "Коментарі" писав про те, що чекає у лютому Київ на зовнішньополітичній арені. Експерти розповіли, чого на зовнішньополітичній арені може призвести втрата суб'єктності Україною. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Читайте також про те, що легенда українського футболу може стати одним із найдорожчих тренерів. Стало відомо, скільки заробить Андрій Шевченко, якщо його кандидатуру схвалять на посаду тренера збірної Польщі. Докладніше про це читайте в нашій статті. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини