Головна Новини Політика зовнішня політика "Володя хороший": Лукашенко розповів, як ставиться до Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

"Володя хороший": Лукашенко розповів, як ставиться до Зеленському

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у Володимира Зеленського не вийде стати президентом, так як главами країн народжуються

6 серпня 2020, 22:03 comments1069
Поділіться публікацією:








Президент Республіки Білорусь заявив, що йому шкода українського колегу Володимира Зеленського, оскільки він потрапив "як курей у щі", проте визнає його як гідного і добру людину. Про це він сказав в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону .

"Володя хороший": Лукашенко розповів, як ставиться до Зеленському

"Володя хороший. Але знаєте, мені його шкода. Не мені вам пояснювати, яка ситуація в Україні і що йому дісталося. Він, звичайно, не дурна людина, хоч і з іншої сфери. Але скажу вам цікаву річ, як досвідчений правитель: президентами не стають, ними народжуються "., — вказав Лукашенко.

Білоруський лідер зазначив, що Зеленський приземлена людина, близький до народу, але Україні потрібен швидкий результат, а цього швидкого результату в таких умовах бути не може.

"Час працює проти нього. Якби час було спокійне, була база, на якій він міг стояти і будувати будинок український, то у нього б все вийшло. А у нього нічого немає і часу немає", — резюмував Олександр Лукашенко.

Крім того, він додав, що український гарант має цікавий дотепністю і хорошим почуттям гумору.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко розповів, що не підтримав події в Україні в 2014 році, оскільки до цих пір вважає, що це державний переворот.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини