Головна Новини Політика зовнішня політика "Военное бабье": Арестович пояснив порівняння партії Порошенка з жіночим гуртожитком
commentss НОВИНИ Всі новини

"Военное бабье": Арестович пояснив порівняння партії Порошенка з жіночим гуртожитком

Олексій Арестович пояснив, чому порівняв партію "Європейська солідарність" із жіночим гуртожитком ПТУ

12 квітня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник голови Офісу президента України Олексій Арестович розповів, чому порівняв партію експрезидента Петра Порошенка "Європейська солідарність" із жіночим гуртожитком ПТУ. Про це він повідомив в ефірі каналу "Радіо Свобода".

"Военное бабье": Арестович пояснив порівняння партії Порошенка з жіночим гуртожитком

Олексiй Арестович

За словами Арестовича, він не шкодує про своє висловлювання. Речник української делегації зазначив, що поведінку представників партії ЄС дійсно можна порівняти з жіночими гуртожитками. Також він підкреслив, що говорив це завжди і може повторити.

Арестович заявив, що у військових частинах відбувається приблизно те ж саме і сказав, що це називається "военное бабье". Він зазначив, що всі військові знають про те, що у військових частинах часом трапляються такі інтриги і плітки, що жоден жіночий гуртожиток із цим не зрівняється.

Довідка: висловлювання про жіночі гуртожитки Арестович виголосив у лютому під час політичного токшоу на телеканалі ICTV. Під час суперечки з нардепом від ЄС Іриною Геращенко він заявив, що їхня партія "скотилася до рівня жіночої общаги ПТУ", обговорюючи зовнішність президента.

Геращенко у відповідь звинуватила Арестовича в сексизмі і покинула студію. Наступного дня він вибачився перед жіночими гуртожитками за те, що порівняв їх із партією ЄС.

Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ у жовтні 2020 року. У грудні голова Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій. До приходу в політику Арестович був відомий як блогер, актор, військовий оглядач, лектор і ветеран війни на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чим закінчилася зустріч Зеленського й Ердогана.

Читайте також про причини активізації Росії на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини