Головна Новини Політика зовнішня політика Влада України змінила ставлення до іноземних ЗМІ на 180 градусів: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада України змінила ставлення до іноземних ЗМІ на 180 градусів: що сталося

У київських владних кабінетах побільшало невдоволення публікаціями західних медіа

8 грудня 2023, 21:18 comments1045
Поділіться публікацією:

Українська влада не задоволена, як іноземна преса з країн-партнерів висвітлює події про Україну. Про це пише канадське видання The Globe and Mail, передає портал "Коментарі".

Влада України змінила ставлення до іноземних ЗМІ на 180 градусів: що сталося

Українська влада не задоволена роботою іноземних медіа. Фото з відкритих джерел

Видання стверджує, що високопосадовці в Києві звинувачують зарубіжні медіа у зростанні інакомислення серед українців.

Зазначається, що українська влада занепокоєна впливом західних ЗМІ на суспільну думку всередині країни та вважає, що іноземні медіа нібито готують кампанію з її дискредитації.

Як результат, запевняє видання, ставлення офіційного Києва до медіа країн-партнерів змінилося на 180 градусів.

"Якщо на початку війни західні медіа вітали, то зараз ставлення до них погіршилося через загальне згасання оптимізму", — пише The Globe and Mail.

Видання відзначає, що в Києві знову загострилася внутрішньополітична боротьба після двох років консолідації навколо Володимира Зеленського.

За інформацією видання, Зеленський скасував поїздку до США після того, як зрозумів, що не зможе переконати Республіканську партію продовжити фінансування України.

Крім того, пише The Globe and Mail, між Україною та Канадою погіршилися відносини після того, як Оттава досі не передала Києву жодної з 50 легких броньованих машин (LAV) та броньованих машин для медичної евакуації. Відправити в Україну автомобілі обіцяв прем'єр-міністр Джастін Трюдо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національне агентство з запобігання корупції після 10 грудня відкриє для всіх громадян доступ до Реєстру декларацій. Українці отримають доступ до декларацій не лише депутатів усіх рівнів та чиновників, але й співробітників територіальних центрів комплектування та військово-лікарських комісій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван Сірко

8 грудня 2023, 21:41

Цій не до владі во главі з єрмаком уже хвати красти, грабувати всю Україну!!! Залужного в президенти! Всих депутаів та зеленського, єрмака на передову з конфіскацією всьго!!!


Новини