Головна Новини Політика зовнішня політика Військовий інвентар для збройної агресії: екперт розповів, що варто чекати від "гуманітарної допомоги" Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий інвентар для збройної агресії: екперт розповів, що варто чекати від "гуманітарної допомоги" Путіна

Павло Нусс вважає, що "допомога" РФ - це тільки прикриття

15 листопада 2021, 18:18
Поділіться публікацією:

15 листопада президент РФ Володимир Путін підписав указ "Про надання гуманітарної підтримки населенню окремих районів Донецької та Луганської областей України". Але насправді за гуманітарними колонами може приховуватися військовий інвентар. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку висловив політичний експерт Павло Нусс.

Військовий інвентар для збройної агресії: екперт розповів, що варто чекати від "гуманітарної допомоги" Путіна

Гуманітарна допомога від РФ (фото з відкритих джерел)

Експерт переконаний, що "гуманітарні колони" з Росії це тільки прикриття. Про небезпеку Україну попереджали партнери із Заходу, але влада ніяк не відреагувала.
 

"Це тривожний сигнал. Всі ми чудово знаємо про зміст "гуманітарних колон" РФ у минулому, у теперішньому, та у майбутньому. Це військова техніка, боєприпаси та інший військовий інвентар для збройної агресії проти нашої держави. Нас попереджали наші західні партнери про велику ймовірність підготовки РФ до наступу, але влада Зеленського ігнорувала ці попередження. Нас попереджали спецслужби союзних держав, але влада ігнорувала ці попередження", — заявив експерт

 На думку політичного експерта ігнорувати такі загрози не вийде.

"І незважаючи на демарш з боку влади, яка втратила довіру, наші союзники продовжують бити на сполох, даючи росіянам зрозуміти, що їх дії прозорі, їх відстежують і реакція буде обов'язковою",- наголосив він.

 За його інформацією, фракції у парламенті "Європейська Солідарність"  і "Батьківщина" вимагають від Володимира Зеленського провести зустріч із керівниками всіх фракцій ВР для обговорення загроз національній безпеці.

Військовий інвентар для збройної агресії: екперт розповів, що варто чекати від ”гуманітарної допомоги” Путіна - фото 2

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський продовжує вдавати, що з боку Білорусі немає загрози.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини