Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський продовжує вдавати, що з боку Білорусі немає загрози: експерт пояснив, у чому справа
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський продовжує вдавати, що з боку Білорусі немає загрози: експерт пояснив, у чому справа

Павло Нусс вважає, що кордон з Білоруссю де-факто перетворився на ще один кордон із Росією

12 листопада 2021, 15:53
Поділіться публікацією:

Два тижні тому видання "Washington Post" вперше попередило про концентрацію російських військ біля кордонів України, але у президента Зеленського фактично заперечували цю загрозу, і лише через півтора тижня він якось відреагував, але, втім, як і завжди, мляво і непереконливо. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку висловив політичний експерт Павло Нусс.

Зеленський продовжує вдавати, що з боку Білорусі немає загрози: експерт пояснив, у чому справа

Російські та білоруські війська. Фото: belvpo.com

Експерт зазначає, що після публікації розвідданих від наших американських друзів фактично також ганебно це ігнорувалося Банковою. А ось сьогодні вже США попереджають союзників із Європейського Союзу про те, що Росія може розглядати можливість вторгнення в Україну, "з огляду на посилення напруженості через мігрантів на білорусько-польському кордоні та проблеми енергопостачання".

"Кордон з Білоруссю де-факто перетворився на ще один кордон з Росією. Це вимагає від влади негайних дій, і як державник Петро Порошенко запропонував звернутися до Єврокомісії із запитом про допомогу для облаштування кордону та запропонував владі, фактично, план дій, спираючись на свій досвід Верховного Головнокомандувача ЗСУ у найскладніший період сучасної української історії. А, що ж Зеленський? А він замість консолідації в цей кризовий період воліє й надалі ганятися за опозицією та незалежними ЗМІ у спробах взяти під контроль "телевізор". Хоча він же попереджав, що не вміє мислити стратегічно...", — зазначив Павло Нусс.

Він додає, саме тому посли країн "Великої Вісімки" проводять зустрічі з Порошенком у його ж офісі. Крайня зустріч відбулася з послом Великобританії з дуже широким порядком денним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Порошенко знову зробив роботу над помилками Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини