Головна Новини Політика зовнішня політика Війна на Донбасі: в ТКГ розповіли про провокації Росії з терористами
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна на Донбасі: в ТКГ розповіли про провокації Росії з терористами

Росія провокує Україну терористами

22 березня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

В українській делегації у мінській ТКГ розповіли про провокації з боку Росії на переговорах щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це розповів представник Донецька з боку України Сергій Гармаш в ефірі телеканалу "Україна 24".

Війна на Донбасі: в ТКГ розповіли про провокації Росії з терористами

Фото: Google

За його словами, українська сторона продовжує наполягати на тому, що терористи не можуть брати участі в переговорах по Донбасу. Гармаш розповів про те, як росіяни дотримуються цієї вимоги щодо України.

Він зазначив, що необхідно буде дивитися, як делегація Росії і її представники з окупованих територій Луганської та Донецької областей будуть поводитися на майбутніх засіданнях ТКГ. Гармаш сказав, що на останньому засіданні ТКГ майже 5 годин обговорювалося питання щодо неможливості участі в переговорах людей, які в Україні засуджені за тероризм.

Представник Донецька з боку України сказав, що все буде залежати насамперед від Росії.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Росія ж свою участь у конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази її прямого військового вторгнення на територію України. У переговорах Кремль постійно схиляє Україну до прямих переговорів із маріонетковими адміністраціями "ЛДНР", які в нашій країні визнані терористичними організаціями.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, у скільки обійдеться створення партії в Україні.

Читайте також, що буде робити Байден щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини