Головна Новини Політика зовнішня політика Зовнішня політика США: чи підтримає Байден Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зовнішня політика США: чи підтримає Байден Україну

Практично усі представники американської влади підтримують Україну

21 березня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Колишній спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер розповів, які плани має Джозеф Байден на Україну. Про це дипломат повідомив в інтерв'ю виданню НВ.

Зовнішня політика США: чи підтримає Байден Україну

Якою буде політика США щодо України. Фото: rbk.ru

За словами Волкера, Україна матиме широку підтримку в Америці. Тому влада США і надалі планує підтримувати нашу країну, незалежно від стосунків Вашингтону та Москви.

На бік України стають практично всі представники американської влади: демократи, республіканці, Білий дім, Сенат, адміністрація президента США і сам президент.

"Думаю, нинішня президентська адміністрація рухатиметься в тому ж напрямку. Вони продовжать санкції проти Росії та будуть підтримувати Україну, всіляко відбиватимуть російську дезінформацію і пропаганду. Ми вже бачимо нові санкції, запроваджені адміністрацією Байдена проти Росії через отруєння Навального", — повідомив Курт Волкер.

Проте дипломат прогнозує важкі часи як для України, так і для Америки. Волкер нагадав про загострення дій на Донбасі та агресію Росії. Проте підтримка Джозефа Байдена залишиться незмінною, зауважує колишній спецпредставник.

Нагадаємо, що раніше Курт Волкер розповів, чого не вистачає Україні для трансформації. Що ж потрібно державі, щоб розвивати надалі демократію, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що 7 років тому, 18 березня 2014 року, президент Російської Федерації Володимир Путін підписав із "керівництвом" АР Крим і Севастополя договір про "приєднання Криму до складу Росії". Це відбулося лише через два дні після псевдореферендуму.

Наше видання поцікавилося в експертів, які висновки ми зробили із того, що сталося, які важливі кроки здійснили, щоб подібного не повторилося, а повернення Криму Україні стало ближчим. Думки експертів читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

21 березня 2021, 16:34

Скажу,кск знающий-подержит и бросит.В Нью-Йорк Таймс опубликована статья о том,что пендоглобалисты для задобрення России и отрыва ее от союза с Китаем готовы отдать России украину и прибалтику,т.е вывести оттуда свои войска и прекратить свою им поддержку.Так что доставайте российские флаги и учите русский,кто еще не знают.Остальные будут сосланы на рудники.


Новини