Головна Новини Політика зовнішня політика Війна на Донбасі: стало відомо, що зараз буде робити Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна на Донбасі: стало відомо, що зараз буде робити Росія

Росія буде застосовувати традиційну тактику

25 лютого 2021, 13:30 comments1265
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що буде робити Росія у війні на Донбасі після свого провалу на дипломатичному фронті. Росіяни будуть застосовувати свою звичну тактику. Про це розповів український військовий експерт Дмитро Снєгирьов в ефірі телеканалу "Україна 24".

Війна на Донбасі: стало відомо, що зараз буде робити Росія

Фото: Google

За його словами, після того, як Росія зазнала дипломатичної поразки з питання Донбасу, вона буде звично займатися загостренням на фронті, що і відбувається сьогодні.

Він зазначив, що росіяни чудово розуміють, що їм не вдалося посадити Київ за стіл переговорів з ватажками бойовиків "ЛДНР". Точно також Україна не йде на поступки в політичній частині мінських угод, питанні амністії, особливого статусу Донбасу і формули Штайнмайера.

Експерт заявив, що Росія починає загострення на фронті для того, щоб тиснути на Україну військовим і дипломатичним способом. Також він нагадав про висловлювання міністра закордонних справ РФ Лаврова, який сказав про те, що Росія готова до розриву відносин з Європейськими країнами.

Також Снєгірьов згадав форум бойовиків "Русский Донбас", де звучали заклики "приєднати" Донбас до Росії, а також озвучувалися плани повного захоплення територій Донецької і Луганської областей.

Експерт зазначив, що українські військовослужбовці на фронті адекватно відповідають на провокації окупантів і готові дати відсіч під час загострення.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто може стати новим військовим керівництвом України.

Читайте також про контакти Зеленського і Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини