Головна Новини Політика зовнішня політика Війна на Донбасі: пропагандист Соловйов закликав використовувати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна на Донбасі: пропагандист Соловйов закликав використовувати ядерну зброю

Він заговорив про зіткнення Росії і НАТО на Донбасі

7 квітня 2021, 12:05 comments1442
Поділіться публікацією:

Один з головних російських пропагандистів Володимир Соловйов заговорив про можливе застосування ядерної зброї проти України. Такі міркування він розвів під час своєї програми, коли мова зайшла про загострення ситуації на Донбасі.

Війна на Донбасі: пропагандист Соловйов закликав використовувати ядерну зброю

Пропагандист Соловйов

За словами Соловйова, на Донбасі можливо нібито пряме зіткнення російських військових і військ країн НАТО через що "можуть загинути 400 тисяч росіян на Донбасі". Про те, що ніяких військ НАТО немає ні на території України, ні тим більше поблизу Донбасу, пропагандист не згадав.

Одного з гостей, якого представили як військового експерта, Соловйов запитав про те, наскільки можливий ядерний конфлікт між сторонами війни на Донбасі, на що той відповів, що будь-який конфлікт може бути припинений загрозою Росії про те, що вона буде застосовувати тактичну ядерну зброю.

Гість пропагандистської програми також заявив, що застосовувати ядерну зброю потрібно "переконливо". Він заговорив про демонстраційний вибух ядерного заряду в пустелі або світовому океані, щоб його можна було побачити. У відповідь на репліку гостя Соловйов запропонував "з цього і почати".

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Володимир Соловйов є одним з головних рупорів пропаганди Росії, який розпалює ненависть і війни проти України останні 7 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, за якої умови розвалиться Росія.

Читайте також, чому Мінськ не може бути майданчиком для переговорів по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Жора

7 квітня 2021, 11:18

Какая разница, что сказала эта говорящая голова члена? Он же долбойоб, - у него на лице написано..


Новини