Головна Новини Політика зовнішня політика Вистачило кількох днів, щоб розібратися: українці дали оцінку візиту Зеленського в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Вистачило кількох днів, щоб розібратися: українці дали оцінку візиту Зеленського в США

Українці вважають візит Володимира Зеленського в США досить успішним

8 вересня 2021, 07:25
Поділіться публікацією:

Соціологічна група "Рейтинг" вкотре показала, що українці гаряче люблять і підтримують чинну владу і ця любов і підтримка не падає, навіть більше — вона зростає. Саме тому більшість українців, а саме 41%, вважають візит Володимира Зеленського переважно успішним, а 7% взагалі вважають, що президент здійснив фурор у США. Як передає видання "Коментарі" про це на своїй сторінці в Facebook пише український політолог Валерій Клочок, посилаючись на соціологічні дані.

Вистачило кількох днів, щоб розібратися: українці дали оцінку візиту Зеленського в США

Володимир Зеленський і Джо Байден. Фото - сайт Офісу президента України

Політолог зазначає, він особисто не має підстав ставити під сумнів правдивість дослідження "Рейтингу" через брак даних для цього. Але вражає, що після фактично порожнього візиту в США його за два дні змогли українці "перетравити" та оцінити. Візит був у перших числах вересня, а опитування проводилося з 2 по 4 вересня. Втім, якщо "візит порожній, то годі й перефарбовувати". Але виявляється, що половині опитаних це подобається. Вони позитивно оцінюють порожні офіційні візити президента і це навіть додає йому в рейтингу.

"Тому, як кажуть у нас в Україні: вміла готувати, але не вміла подавати. І це точно не про нинішню владу. Подають вони добре. І неважливо, що на смак повне л**но. Головне, щоб мало вигляд хороший. Правда?" — написав політолог.

Також читайте на порталі "Коментарі" — соціологи групи "Рейтинг" дійшли висновку, що партія "Слуга народу" продовжує утримувати лідерські позиції електоральних симпатій українців і навіть трохи додала у підтримці. Загалом же п'ятірка політичних сил, які мають високі шанси потрапити в Раду у випадку виборів, не змінилася. Трохи похитнулися лише позиції партії "Сила і честь", вона тепер на межі проходить 5-відсотковий бар'єр, маючи 4,9%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

8 вересня 2021, 07:43

всем понятно: ездил попросить денег. Дали, в виде очередного кредита, который ляжет на плечи простых тружеников Украины. А ему то что, отдавать будут рабы, хе-хе.


Новини