Головна Новини Політика зовнішня політика Вирішено: країна НАТО збиватиме російські дрони
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирішено: країна НАТО збиватиме російські дрони

Румунія збиватиме російські БПЛА, які загрожуватимуть безпеці цієї країни

15 вересня 2023, 20:58 comments2523
Поділіться публікацією:

Румунія за необхідності збиватиме російські дрони, заявив заступник голови штабу оборони Румунії генерал Георге Влад. Про це повідомляють "Коментарі".

Вирішено: країна НАТО збиватиме російські дрони

Дрон у польоті

"Ми розгорнули кілька радарів, у нас активована система оборони, і ми обговорили із союзниками в НАТО рішення для того, щоб протистояти російській агресії", — заявив воєначальник.

Румунська армія також направила 600 солдатів та радари в район дельти Дунаю на кордоні з Україною.

Нагадаємо, що після скасування зернових угод Росія заблокували український зерновий експорт з Одеси. Після цього Україна перенаправила потоки зерна до придунайських портів — Ізмаїла та Рені — звідки зерно почали забирати судна, які заходять у гирло Дунаю через чорноморську акваторію Румунії.

Атакуючи український Ізмаїл, російські дрони пролітають над Румунією – два з них упали на територію цієї країни. Спочатку керівництво Румунії заперечило цей факт, але пізніше визнали це. Слідом за цим у прикордонних з Україною районах почали зводити укриття та надсилати оповіщення населенню про атаки російських БПЛА.

Тим часом, у Росії відповіли на прохання ротації військових в Україні: "Ніхто не повернеться". Погану новину для мобілізованих на війну в Україні повідомили у російській Держдумі.

Суровікіна помітили на іншому континенті. Екс-командувач російської окупаційної армії в Україні Сергій Суровікін став одним із підозрюваних в участі в заколоті Євгена Пригожина.

А експерти розповіли, про що свідчить затримання Шуфрича. Україні потрібний системний характер боротьби з усіма персонажами, які просували проросійські наративи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 вересня 2023, 21:25

Взагалі ті дрони і ракети це просто шматок заліза і вибухівка. Там немає людей тому їх можна збивати безперешкодно. Все, що летить у міжнародному просторі, можна збивати безперешкодно як нелегітимні об'єкти. Це не війна з іншою країною там немає військових.


Новини