Головна Новини Політика зовнішня політика Від розмови нічого серйозного очікувати не варто : у Кремлі прокоментували зустріч Путіна і Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Від розмови нічого серйозного очікувати не варто : у Кремлі прокоментували зустріч Путіна і Байдена

Пєсков заявив, що від зустрічі російського та американського президентів не можна очікувати дуже серйозних "проривів"

7 грудня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Речник очільника РФ Дмитро Пєсков зробив заяву, що від зустрічі російського та американського президентів не можна було очікувати  дуже серйозних "проривів".  Як він висловився, це лише робочий діалог. Про це інформує російське медіа ura.ru.

Від розмови нічого серйозного очікувати не варто : у Кремлі прокоментували зустріч Путіна і Байдена

Президент РФ Володимир Путін під час відеодзвінка з Джо Байденом (kremlin.ru)

Спікер Путіна зазначив, що ця зустріч, на яку прибудуть два лідери, буде проходити  в непростий період напруження.

 За словами Пєскова, не варто вичікувати будь-якого прориву від цього діалогу. Він відбувається в дуже непростий період. В європейському регіоні напруженість просто зашкалює, вона стає екстраординарною. Тому  ця ескалація буде обговорюватися на рівні двох президентів.

 Спікер очільника Кремля процитував його заяву про те, що РФ виступає за "добрі, передбачувані відносини зі Сполученими Штатами Америки".

Тому російський президент, спілкуючись зі своїм американським колегою,  "вислухає його занепокоєння та дасть роз’яснення".

 Як зазначив спікер очільника РФ, Володимир Путін був  готовий до розмови, і вона має бути  взаємоповажна.

 Під час цієї зустрічі "партнери все-таки враховували інтереси та стурбованості один одного", – резюмував він, повідомивши, що очільник РФ  в день переговорів буде в Сочі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому президент США телефонує Зеленському останньому.Президенти США Джо Байден, Франції Емманюель Макрон, в. о. канцлера Німеччини Ангела Меркель, прем'єри Великобританії Борис Джонсон та Італії Маріо Драгі поспілкувалися перед переговорами американського лідера з президентом РФ Володимиром Путіним та президентом України Володимиром Зеленським. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини