Головна Новини Політика зовнішня політика Віце-прем'єр заявив, що війни з Росією не буде: "у нас городи за графіком" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-прем'єр заявив, що війни з Росією не буде: "у нас городи за графіком" (ВІДЕО)

Резніков закликав українців "займатися мирним життям"

22 квітня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:








Віце-прем'єр України з питань реінтеграції Олексій Резніков під час брифінгу в Миколаєві висловив позицію стосовно війни з Росією. Чиновник вважає, що її не буде, пише "УНІАН" з посиланням на "НікВесті".

Віце-прем'єр заявив, що війни з Росією не буде: "у нас городи за графіком" (ВІДЕО)

Олексій Резніков - фото: Інтерфакс-Україна

Крім того, Рєзніков стверджує, що зараз в Україні не час для війни, оскільки у громадян за графіком городні роботи:

"Я вам скажу так — я дуже позитивно налаштована людина, війни не буде і її не повинно бути. У нас зараз час не для війни, у нас зараз, вибачте, городи за графіком. І потрібно займатися мирним життям для кожного, хто живе в Україні. І сподіваюся, такий же настрій у росіян", — сказав Рєзніков, коментуючи скупчення російських військ уздовж наших кордонів, окупованого Криму та лінії зіткнення.


Нагадаємо, що Олексій Резніков заявив, що в разі настання Росії з боку Криму, буде пролито багато крові російських солдатів. За його словами, російські окупанти не зможуть отримати воду в Крим, в тому числі й силовим способом. Він зазначив, що якщо росіяни спробують наступати з боку Криму для того, щоб отримати доступ до каналів, то проллється багато крові російських солдатів.

Портал "Коментарі" також писав, що спікер української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович офіційно розповів про те, як наша країна буде відповідати на можливу військову агресію з боку Росії. За його словами, Україна офіційно попередила Кремль про те, що відповідь на можливу агресію буде дуже жорсткою. Також він розповів про те, що буде робити наша держава, якщо росіяни вирішать атакувати Україну регулярними силами.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини